Agentul lui Radu Drăgușin clarifică apariția numelui fundașului în scandalul fotbaliștilor-pariori din Italia

Agentul lui Radu Drăgușin clarifică apariția numelui fundașului în scandalul fotbaliștilor-pariori din Italia

Florin Manea, agentu lui Radu Drăgușin (21 de ani), a clarificat situația fundașului după apariția numelui lui Drăgușin în scandalul fotbaliștilor-pariori din Italia.

Nicolo Fagioli, suspendat timp de șapte luni pentru pariuri, a dezvăluit – conform Gazzetta dello Sport – că a împrumutat bani de la Radu Drăgușin și Federico Gatti, foștii săi colegi de la Juventu Primavera.

Agentul lui Radu Drăgușin a spus că este adevărat faptul că fundașul central român l-a împrumutat cu bani pe Fagioli, mai exact 40.000 de euro, dar a ținut să clarifice faptul că acesta nu are nici cea mai mică legătură cu pariurile.

ADVERTISING

„Am văzut că i-a pronunțat Fagioli numele. E o prostie să fie legat numele lui de cazul acesta de pariuri. Radu îl împrumuta cu bani, asta e adevărat. Probabil că se vedea oricum și legătura de pe card cu banii pe care îi dădea. Radu nu a pariat niciodată, nu are legătură cu așa ceva. El îl știa pe Fagioli de la copiii lui Juventus și, dacă a putut, normal că l-a ajutat cu bani, ca un amic”, a declarat Florin Manea, conform ProSport.

Nicolo Fagioli, Sandro Tonalli și Nicolo Zaniolo, dar și alți opt fotbaliști italieni, au fost deconspirați de către un celebru paparazzo italian - Fabrizio Corona - că pariază pe site-uri ilegale. Tonali și Zaniolo au fost ridicați chiar din cantonamentul naționalei Italiei pentru audieri.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!