Anunț făcut de presa italiană despre o mutare stelară a lui Drăgușin : "Împrumut cu opțiune de cumpărare"

Anunț făcut de presa italiană despre o mutare stelară a lui Drăgușin : "Împrumut cu opțiune de cumpărare"

Fundașul român Radu Drăgușin, legitimat în prezent la Genoa 1893, este urmărit și monitorizat de mai multe formații cu pretenții în Italia.

Stoperul de 21 de ani ar putea schimba echipa chiar de la iarnă, iar ultima formație apărută pe lista echipelor care-l doresc este AS Roma. Corriere dello Sport scrie că Jose Mourinho insistă pentru aducerea românului, având în vedere că Smalling are deja 34 de ani, albanezul Kumbulla va rata mai multe luni după o operație, iar ivorianul Evan Ndicka va rata mai multe partide la iarnă, având în vedere că vă merge la Cupa Africii.

ADVERTISING

O altă idee a Romei ar fi și Oumar Solet (23 de ani), un fundaș central francez de la RB Salzburg.

"Mourinho vrea un fundaș în plus și va fi mulțumit. E vorba de Radu Drăgușin, un stoper de 21 de ani și 1.91m, stâlpul celor de la Genoa și al naționalei României, trecut pe la Juventus. Printre altele, el a ieșit în evidență la victoria cu 4-1 contra Romei, când a oferit un assist. Interesul pentru Drăgușin este real. Este un jucător tânăr, cu un fizic important, care cunoaște campionatul. Îl admiră pe Van Dijk și ar putea fi succesorul lui Smalling.

ADVERTISING

S-a adaptat foarte bine la Genoa și a primit inclusiv banderola de căpitan la partida cu Udinese. Roma vrea un împrumut în ianuarie, cu opțiune de transfer definitiv. Transferul lui Drăgușin nu va fi simplu", scriu cei de la Corriere.

Drăgușin mai are contract cu Genoa până în 2025, în vară. Mourinho a câștigat cu Roma Conference League în 2022, iar în acest an a făcut finală de Europa League, pierdută la penaltiuri cu Sevilla.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!