Radu Drăgușin face o declarație plină de sinceritate

Radu Drăgușin face o declarație plină de sinceritate

Radu Drăgușin (21 de ani), poate cel mai important fotbalist român al momentului, face o declarație plină de sinceritate.

Fundașul central a vorbit cu presa din Italia după meciul Genoa – Salernitana 1-0 și a spus că e conștient de forma în care se află și că este „în cel mai bun moment al carierei”.

Totuși, Drăgușin a conștientizat potențialul său și a spus că vrea să-și îmbunătățească performnațele.

"Mă simt bine, sunt în formă, sunt în cel mai bun moment al carierei, însă îmi doresc să merg mai departe şi să mă îmbunătăţesc. Mă folosesc foarte mult de fizicul meu şi de loviturile de cap, iar mereu încerc să câştig cât mai multe dueluri posibil.

ADVERTISING

Alături de Bani am creat o defensivă puternică, iar adversarilor le este dificil să marcheze împotriva noastră. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi să avem aceeaşi dorinţă de a nu încasa goluri. Avem nevoie de şi mai multe puncte.

Datorită experienţei sale din fotbal, antrenorul Gilardino încearcă mereu să ne transmită ce ar trebui să îmbunătăţim. Avem multă încredere în el şi cu siguranţă va avea o carieră grozavă ca antrenor", a spus Radu Drăguşin, pentru DAZN, citat de Calciomercato.

Radu Drăgușin a jucat 11 meciuri în toate competițiile sezonului la Genoa (990 de minute) și are în cont o pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!