Planurile lui Marius Șumudică în cariera de antrenor: Mă voi întoarce acolo cât de curând

Planurile lui Marius Șumudică în cariera de antrenor: Mă voi întoarce acolo cât de curând

Marius Șumudică a început acest sezon drept antrenorul campioanei CFR Cluj, însă el a fost îndepărtat după o scurtă perioadă, în care a calificat echipa în grupele Conference League și a avut șapte victorii din șapte în Liga 1.

Acum, românul caută noi experiențe după despărțirea de Liga 1 și cele mai probabile destinații par a fi Turcia sau Qatar. Au existat chiar zvonuri despre o întoarcere rapidă în Superlig la Adanaspor, dar nimic nu s-a concretizat.

Marius Șumudică lansează critici la adresa lui Ilie Dumitrescu: "Ne ascundem în păpușoi?"

"Sunt în vacanță. Deocamdată, nu am nicio ofertă concretă. De la a avea o ofertă până la a pune semnătura pe contract, e un drum destul de lung. Au fost ceva discuții și în Turcia și în Qatar, dar nu s-au concretizat. Probabil se așteaptă până la următoarea pauză internațională. Pentru moment, Șumudică are drumul lui și mă gândesc să plec în străînătate. Am fost dezamăgit. Singura echipă unde m-aș întoarce este Rapid. Dar nu se pune problema acum.

Nici nu merg la meciurile Rapidului, nu vreau să creadă cineva că pun presiune. În viitor, echipa unde m-aș întoarce este Rapid, pentru că aș veni cu sufletul. Aș vrea să fac suporterii fericiți. M-au măgulit zvonurile și discuțiile despre mine, enumerarea numelui meu acolo în Turcia. Am avut rezultate foarte bune la Kayseri, am terminat pe locul 8, iar la Gaziantep nu mai e nevoie să reamintesc", a declarat Șumi pentru televiziunea DigiSport.

Șumudică are un titlu cucerit ca antrenor în Liga 1 cu Astra în 2016.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Patrick Mouratoglou: Serena Williams a schimbat tenisul. Pentru Emma Răducanu necazul abia începe

Fotbalistul de la CFR Cluj pe care Dan Petrescu l-a remarcat la Craiova: "Sunt foarte mulțumit de el"

Ce moștenire lasă longevivul cancelar Angela Merkel și care sunt surprizele, mizele și impactul alegerilor din Germania - Interviu cu ambasadorul Emil Hurezeanu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!