Patronul lui CFR Cluj face lumină: Ce i-a promis lui Dan Petrescu ca să rămână

Patronul lui CFR Cluj face lumină: Ce i-a promis lui Dan Petrescu ca să rămână

Neluțu Varga este convins că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj.

Ba chiar, finanțatorul lui CFR Cluj anunță că are un proiect de lungă durată cu tehnicianul dorit pe banca naționalei României.

"Programul clubului, proiectul pe care l-am făcut, inclusiv academia care se va face, toate sunt realizate exclusiv în urma înțelegerii pe care am avut-o cu el, când s-a întors la CFR. I-am promis că îi voi asigura toate condițiile pentru performanța pe care o dorește și el și pe care o doresc și eu. Nu s-a pus niciodată problema ca el să plece, pentru că în momentul revenirii a spus că se va stabili la Cluj, iar eu i-am garantat că voi face tot ce îmi stă în putere ca să se bată la performanța pe care o dorim", a dezvăluit Neluțu Varga pentru ProSport.

ADVERTISING

"Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim", a adăugat acesta.

Neluțu Varga a anunțat și marele obiectiv al clujenilor pentru sezonul următor.

"Grupele Champions League. Este visul nostru, iar orașul și toată lumea din jurul echipei merită asta. Pentru că au fost și momente grele și am fost cu toții împreună. Acolo poți să simți satisfacția pentru efortul făcut", a conchis finanțatorul grupării din Gruia.

ADVERTISING

Federația Română de Fotbal i-a oferit funcția de selecționer al României lui Dan Petrescu, însă doar dacă va reuși să vină fără ca FRF să achite clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, de 400.000 de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇