Oferta de nerefuzat făcută de Gigi Becali lui Vlad Chiricheș pentru a reveni la FCSB

Oferta de nerefuzat făcută de Gigi Becali lui Vlad Chiricheș pentru a reveni la FCSB

Patronul Gigi Becali a declarat că își dorește în această vară să facă o campanie furtunoasă de transferuri la FCSB, pentru că în sezonul următor să nu mai existe nici măcar o singură emoție în vederea câștigării titlului.

Iar unul dintre jucătorii pe care el îi dorește este chiar fostul căpitan de la FCSB, Vlad Chiricheș, actualmente jucător în Italia la Cremonese, formație care tocmai a retrogradat în Serie B. Este nevoie de un fundaș central cu experiență la FCSB, mai ales că Tamm și Cristea vor pleca de la echipă, singurul fundaș central de valoare în acest moment la lot rămânând Dawa.

ADVERTISING

Patronul FCSB i-a pregătit un contract pe măsură fostului fotbalist de la Tottenham și Sassuolo. El ar urma să primească un salariu lunar de 30.000 de euro, dar și multe bonusuri de performanță. De exemplu, poate să ajungă la câştiguri anuale de 500.000 de euro la FCSB dacă îşi va îndeplini obiectivele de performanţă cu echipa, după cum informează cotidianul Fanatik.

Chiricheș a cerut un timp de gândire de două zile, având în vedere că el în teorie mai are un an de contract cu echipa din Cremona, deci trebuie să își rezolve mai întâi problemele în Italia.

Vlad Chiriches 2013 - Hall of Fame

Tot în această campanie de transferuri, FCSB se arată interesată și de Olimpiu Moruțan, Garita de la FC Argeș sau Djokovici, fost campion cu CFR Cluj.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!