Unul dintre jucătorii criticați de Gigi Becali după ratarea titlului și-a reziliat contractul cu FCSB

Unul dintre jucătorii criticați de Gigi Becali după ratarea titlului și-a reziliat contractul cu FCSB

La FCSB continuă plecările pe bandă rulantă după ce gruparea roș-albastră a ratat al 8-lea titlu consecutiv și termină încă un an fără niciun trofeu bifat în România.

Unul dintre jucătorii criticați aspru de Gigi Becali după meciul de la Farul de duminică seara, scor 2-3, meci care a consfințit câștigarea titlului de către echipa lui Gică Hagi este Iulian Cristea. Fundașul central de 28 de ani a pasat la adversar copilărește în faza care a dus la golul decisiv de 3-2, marcat de Munteanu.

Fostul jucător de la Gaz Metan a reziliat marți contractul cu FCSB, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor. Cristea se laudă cu 14 apariții în acest sezon, unul în care revine după o gravă accidentare la genunchi.

ADVERTISING

El așteaptă o ofertă din străinătate, dar până acolo a primit una de la U Cluj, finalista Cupei României. De asemenea, este dorit și de Adrian Mititelu la FC U Craiova.

Pe lângă rezilierea lui Cristea, se va mai despărți de FCSB și Răzvan Oaidă, mijlocaș, 25 de ani, care ultima dată jucase în februarie pentru roș-albaștrii. El este dorit de o grupare din Serie B, iar în schimbul său, patronul Becali speră să obțină măcar suma de 100.000 de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!