6 fotbaliști pleacă de la FCSB după ratarea titlului: Conducerea a făcut anunțul

6 fotbaliști pleacă de la FCSB după ratarea titlului: Conducerea a făcut anunțul

FCSB a anunțat, marți, că nu mai puțin de șase jucători vor pleca de la echipă la finalul sezonului, având în vedere ratarea titlului de campioană în Superligă.

Lista plecărilor de la FCSB conține șase nume. Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca în vară, atunci când vor rămâne fără contract.

Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boba Nikolov, Valentin Crețu și Deian Sorescu vor părăsi FCSB în vară, când perioada de mercato se va deschide.

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

ADVERTISING

O să le pun clauză: ‘îți dau drumul liber dar să nu te duci la Farul’. Glumesc, cum să pun, să se ducă băiatul să-și facă… Nu zic de Cristea, zic la modul general. Nu știu ce le face Hagi, este geniul lui.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo. Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!