Încă o plecare de la FCSB după ratarea titlului: Decizia conducerii, anunțată chiar de fotbalist

Încă o plecare de la FCSB după ratarea titlului: Decizia conducerii, anunțată chiar de fotbalist

FCSB a pierdut titlul de campioană după ce a fost învinsă de Farul, 3-2 la Ovidiu, într-un meci în care a condus cu 2-0.

Unul dintre fotbaliștii de bază ai FCSB din acest sezon ar putea pleca de la echipă în perioada următoare.

Este vorba despre Joonas Tamm (31 de ani), fundașul central căruia FCSB nu i-a activat opțiunea de prelungire a contractului. Apărătorul din Estonia a dezvăluit, în presa din țara natală, că FCSB ar fi trebuit să-i activeze opțiunea de prelungire până pe 15 mai, dar nu a făcut-o.

ADVERTISING

"Clubul a avut o opţiune, până pe 15 mai, să-mi extindă contractul în anumite circumstanţe. Nu au folosit opţiunea", a spus Tamm conform Soccernet.ee, care citează Õhtulehe.

În aceeaşi măsură, Tamm încă speră că poate primi prelungirea, deși Gigi Becali a anunțat că-și dorește să aducă doi fundași centrali și că urmează tăieri de pe lista cheltuielilor după ratarea titlului în Superligă. Estonul şi-a arătat disponibilitatea de a rămâne la FCSB: "Totuşi, din ce am auzit, deciziile finale referitoare la jucători vor fi luate până la finalul sezonului. (n.r. - vrea să rămână) Da, normal. Îmi place aici", a adăugat estonianul pentru sursa citată.

ADVERTISING

Internaţionalul estonian a semnat în iulie 2022 cu FCSB, iar din acel moment a devenit titular. El a strâns aproape 3.700 de minute, un total de 43 de meciuri, dar nu a primit niciun indiciu că va continua la clubul bucureştean.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!