Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Vlad Chiricheș

Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Vlad Chiricheș

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea a fost convocat la lotul echipei naţionale de fotbal a României, pentru partidele cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor, după ce Vlad Chiricheş a devenit indisponibil în urma accidentării suferite duminică.

„După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheş la echipa de club, staff-ul naţionalei a decis să îl cheme pe fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa naţională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020”, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

ADVERTISING

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Vlad Chiricheş, va rata meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor, din cauza unei accidentări. Chiricheş a fost schimbat după 26 de minute în meciul pe care formaţia sa, Cremonese, l-a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu Lazio (0-4).

Fundaşul a acuzat o leziune musculară, ''iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naţionale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina''.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!