Vești proaste pentru Edi Iordănescu. Chiricheș s-a accidentat, iar Ionuț Radu a încasat patru goluri în poarta lui Cremonese

Vești proaste pentru Edi Iordănescu. Chiricheș s-a accidentat, iar Ionuț Radu a încasat patru goluri în poarta lui Cremonese

Cremonese a fost umilită duminică la prânz în Serie A, scor 0-4 cu cei de la Lazio, însă antrenorul naționalei României, Edi Iordănescu, a primit vești tare proaste după acest joc.

Începem cu accidentarea de ultimă oră a căpitanului naționalei, Vlad Chiricheș, care a început meciul de mai sus ca titular, însă nu a rezistat decât 28 de minute. A acuzat probleme medicale și a cerut schimbarea, fiind introdus Bianchetti în locul său.

Căpitanul nostru s-a plâns de dureri în zona coapsei drepte și dacă rezultatele analizelor medicale, cel mai probabil un RMN, vor dovedi că accidentarea este serioasă, atunci el va rata dubla cu Finlanda și Bosnia din Nations League, de pe 23 și 26 septembrie, conform sportface.it.

ADVERTISING

Tot legat de această dublă, Ionuț Radu, portarul despre care se spune că va fi titular în aceste jocuri, a încasat patru goluri de la Lazio, unul dintre ele venind după o mare gafă, după o degajare complet aiurea, care i-a pus pe contraatac pe romani.

Radu a mai gafat la acest debut de sezon în Italia, când, de exemplu, a scăpat o minge în poartă în prelungiri la înfrângerea cu Fiorentina, scor 2-3. Alături de Radu, selecționerul României i-a mai convocat ca portari și pe Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!