Ionuț Radu povestește cum a trecut peste gafa teribilă care a făcut-o pe Milan campioană: „Am fost la pământ”

Ionuț Radu povestește cum a trecut peste gafa teribilă care a făcut-o pe Milan campioană: „Am fost la pământ”

Portarul român Ionuț Radu, fost jucător la Inter sau Parma, a povestit prin ce traumă a trecut după ce a făcut în tricoul lui Inter acea gafă teribilă din meciul cu Bologna, gafă care a grăbit soarta titlului, ce până la urma a ajuns la Milan, marea rivală de pe San Siro.

Bologna a învins Inter cu 2-1 în acea seară în care Radu îi luase locul titularului de drept Handanovici. El a dat efectiv pe lângă minge într-un moment crucial, în minutul 82, iar Sansone a marcat un gol poate decisiv pentru Scudetto.

ADVERTISING

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a declarat într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, românul Radu.

Acesta evoluează de acum la formația nou-promovată Cremonese, tot împrumut un an de la Inter. Acolo va fi coleg și cu Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, cedat în vara aceasta de la Sassuolo.

„E șansa potrivită de a o lua de la capăt și de a-mi demonstra valoarea, cum nu am reușit în ultimii doi ani. O întoarcere la Inter? Trebuie să mă concentrez asupra prezentului și să mă descurc bine aici, la Cremona”, a mai spus Radu, fost goal-keeper la juniorii de la Steaua și Dinamo.

Radu a fost cumpărat de Inter în 2013, formație care a decis să îl tot împrumute pe la diverse formații din Italia, cum ar fi Genoa, Avellino sau Parma.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe ca titular pentru Inter.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!