Antrenorul lui Inter a luat decizia finală în ce-l privește pe gafeurul Ionuț Radu: ”Îl place toată lumea”

Antrenorul lui Inter a luat decizia finală în ce-l privește pe gafeurul Ionuț Radu: ”Îl place toată lumea”

Ionuț Radu, portarul român al lui Inter, care a gafat incredibil în partida de luni cu Bologna, pierdută cu 2-1, meci care o poate face la final de sezon pe rivala Milan campioană, poate apăra din nou buturile lui Internazionale.

Cel puțin aceasta pare să fie decizia antrenorului Simone Inzaghi, care e dornic să îi mai ofere o șansă lui Radu, fost portar la Steaua și Dinamo, și în partida de duminică seara din deplasarea de la Udinese, ora 19.

Ionuț Radu a îngropat-o pe Inter: Gafă de proporții în meciul cu Bologna

ADVERTISING

Dacă titularul de drept, Samir Handanovici, nu va fi apt, așadar, atunci Radu va avea o nouă șansă: ”Ionuț Radu este un profesionist desăvârșit, un jucător pe care îl place toată lumea. Nu îmi place să folosesc portarii prin rotație, cred în ierarhii. Ionuț mi-a dat încredere mereu la antrenamente și nu mi-am dat seama că are nevoie de alte câteva meciuri. Asta e tot. Dacă Handanovici nu se recuperează, sigur Radu va juca. Are parte de toată încrederea mea și eu cred că are o carieră importantă în față, chiar dacă în acest an a jucat puțin”, a declarat fostul mare vârf al lui Lazio, în conferința de presă oficială dinaintea jocului de la Udine.

Inter are acum 2 puncte în spatele lui Mian, cu doar 4 etape înainte de finalul sezonului.

ADVERTISING

Ionuț Radu (24 de ani) se afă sub contract cu Inter din 2013. Cel mai probabil, el va fi cedat de nerazzurii la vară, când va veni la club portarul titular al lui Ajax, Onana.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!