Edi Iordănescu pleacă de la naționala României? Ce detaliu a remarcat Panduru: "Mi-am pus şi eu semnul ăsta de întrebare"

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României? Ce detaliu a remarcat Panduru: "Mi-am pus şi eu semnul ăsta de întrebare"

Basarab Panduru n-ar fi surprins dacă Edi Iordănescu ar pleca de la naționala României după ultimele meciuri pe care „tricolorii” le vor disputa în grupa din Liga Națiunilor.

Fostul internațional român a rămas surprins că selecționerul n-a asistat la niciun meci din Superligă deși se apropie meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.

"Parcă încoace aşa, l-am mai vazut la un meci, două. Dar mi-am pus şi eu semnul ăsta de întrebare, ce se întâmplă cu el, începutul de campionat o fi fost omul, habar nu am, dar nu l-am văzut. La cluburi, unde el avea jucători de văzut. Şi n-a fost. La niciun meci. Cred că ceva nu e în regulă acolo", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Pentru că el din prima etapă trebuia sa meargă la meciurile echipei. Sau poate nu mă intersează ce s-a întamplat atunci şi vreau să văd ultimele patru-cinci meciuri, alea pentru mine sunt foarte importante. Crezi că e o supărare, crezi că ştie ceva, de face lucrurile în maniera lui, cum vrea el, nu cum ar fi trebuit? Ştie ceva? Ştie că după astea două meciuri se întamplă ceva? Nu ştiu, şi mie mi s-a părut că nu a mai făcut ce făcea înainte", a adăugat Panduru.

România mai are de disputat două meciuri în Liga Națiunilor, cu Finlanda (deplasare, 23 septembrie) și cu Bosnia (acasă, 26 septembrie).

ADVERTISING

În acest moment, "tricolorii" sunt ultimii în grupă, cu doar trei puncte acumulate în patru meciuri.

Edi Iordănescu (44 de ani) a preluat naționala României la începutul acestui an.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇