Noul transfer de la FCSB face senzație în preliminariile africane pentru Cupa Mondială

Noul transfer de la FCSB face senzație în preliminariile africane pentru Cupa Mondială

FCSB a făcut doar două transferuri până acum în această vară, unul dintre acești jucători deja evoluând în meciuri oficiale, însă pentru țara sa care a bifat două meciuri în luna iunie în preliminariile pentru CM 2026.

Gruparea campioană l-a achiziționat pe David Kiki, 30 de ani, de la Farul, acesta fiind integralist în ultimele două victorii ale Beninului în calificările pentru Cupa Mondială din 2026.

Benin a trecut chiar de vicecampioana în exercițiu a Africii, scor 2-1, iar înainte a învins și Rwanda cu 1-0, ocupând acum primul loc în grupa de calificare la Mondialul care se va ține peste 2 ani în trei țări, SUA, Mexic și Canada.

ADVERTISING

În ambele meciuri, noul fotbalist al FCSB-ului a prins toate minutele de pe teren, iar prestațiile acestuia au fost foarte bine primite și apreciate de către jurnaliștii din țara natală.

Adversarul direct al lui Kiki cu Nigeria a fost nimeni altul decât Samuel Chukwueze, fotbalist care evoluează pentru AC Milan, și care nu a avut vreo realizare în 60 de minute. Benin se va întâlni în această grupă și cu Africa de Sud, acolo unde evoluează colegul lui Kiki de la FCSB, Siyabonga Ngezana (26 de ani).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!