Noul patron de la Dinamo renunță la trei nume grele încă din prima zi

Noul patron de la Dinamo renunță la trei nume grele încă din prima zi

Noul patron al clubului Dinamo a hotărât să renunțe la trei nume importante încă din prima zi.

Avocatul Dorin Șerdean, care va prelua funcția de președinte, a anunțat că primii oameni care pleacă din club sunt directorul sportiv Ionel Dănciulescu și președintele Bogdan Bălănescu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, Șerdean a anunțat că patronul Pablo Cortocero renunță și la antrenorul Gigi Mulțescu, pe care îl trimite la echipa a doua.

În locul lui Mulțescu este dorit fostul selecționer Cosmin Contra.

„Domnul Mulțescu va rămâne în club, pentru că a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Nu este clar, director tehnic, echipa a doua, sunt discuții. Vorbim despre reînființarea echipei a doua, apoi de dezvoltarea academiei, iar legendele clubului vor fi în acest proiect. Vom avea nevoie de imaginea și expertiza acestor legende.

Avem o listă cu patru antrenori, Cosmin Contra este pe locul I, alături de alți trei antrenori spanioli. Organigrama va fi modificată. Aducem specialiști în acest club și vom decide împreună. Ionel Dănciulescu va părăsi Dinamo, la fel și domnul Bălănescu”, a spus Dorin Șerdean la ProSport Live.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖