Ianis Hagi, criticat de presa din Scoția

Ianis Hagi, criticat de presa din Scoția

Ianis Hagi nu are niciun gol și nicio pasă decisivă în ultimele 4 meciuri pentru Glasgow Rangers, iar presa din Scoția l-a criticat.

Publicația Rangers News scrie că Ianis a fost o mare dezamăgire de la începutul acestui sezon. În timp ce presa îl critică, Ianis este apărat de fanii formației.

"Fanii lui Rangers s-au adunat în jurul lui Ianis Hagi, pe fondul unui început de sezon neplăcut pentru tânărul în vârstă de 21 de ani. Mulți suporteri au sperat că va fi un jucător de renume în Premiership și impactul sau din partida cu Lyon a sugerat că este gata să dea lovitura. Cu toate acestea, evoluțiile sale de până acum au fost totuși lipsite de strălucire.

ADVERTISING

În meciul de deschidere cu Aberdeen a pierdut mingea de mai multe ori și a șutat peste poartă. Au urmat apoi meciuri frustrante cu St Mirren și St Johnstone", a scris sursa citată.

Totuși, jurnaliștii scoțieni scriu că fanii lui Rangers încă mai au răbdare cu Ianis Hagi și i-au luat apărarea pe rețelele de socializare, pe fondul acestor critici.

Ianis a fost cumpărat de la Genk în această vară cu 3.4 milioane de euro.

După ultimul meci în tricoul lui Rangers, el a primit nota 4.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇