Noua poreclă primită de Dennis Man din partea presei italiene după un meci nebun făcut de Parma în Serie A

Noua poreclă primită de Dennis Man din partea presei italiene după un meci nebun făcut de Parma în Serie A

AC Parma a realizat un meci nebun sâmbătă seara în Serie A, bifând in extremis o remiză în deplasarea de la US Lecce, scor 2-2.

A fost un meci în care cruciații au egalat în minutele de prelungire, prin goluri semnate de Almqvist și Hainaut în minutele 93 și 95. Internaționalul român Dennis Man a primit una dintre cele mai mari note de la Parma, 6, aceeași precum și celălalt român, Valentin Mihăilă.

Tuttomercatoweb l-a numit pe Dennis Man „lumina Parmei” după egalul cu Lecce. Doar marcatorii golurilor Parmei, Almqvist şi Hainaut, au primit o notă mai bună decât cei doi români. Parma era condusa cu 2-0 încă din minutul 59 la Lecce.

”Dennis Man – 6 – El este lumina Parmei. Toate acțiunile periculoase ale Parmei vin din piciorul lui. A câștigat duelurile cu Gallo, care a avut o viață grea cu el. Tot ce i-a lipsit a fost finalizarea”, a scris site-ul citat despre Dennis Man. Şi Valentin Mihăilă, care a fost înlocuit în minutul 65 de Pecchia, a fost lăudat de publicaţia italiană. ”Cu viteza lui a încercat să sperie defensiva lui Lecce. A șutat de două ori la poarta adversă, dar Falcone a parat de fiecare dată”, au mai notat italienii.

ADVERTISING

După egalul dramatic obţinut cu Lecce, Parma ocupă locul 11 în Serie A. „Cruciaţii” au 5 puncte, la fel ca formaţia pe care au egalat-o în prelungiri. Deasupra Parmei, în clasament, se află AC Milan.

Parma a învins Milan cu 2-1 în acest sezon, unul dintre goluri fiind semnat de Dennis Man.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!