Neluțu Varga clarifică situația de la CFR Cluj: "Exclus, sunt numai minciuni!"

Neluțu Varga clarifică situația de la CFR Cluj: "Exclus, sunt numai minciuni!"

Neluțu Varga a acordat primul interviu de la eliminarea suferită de CFR Cluj în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

La o zi distanță de la înfrângerea cu Pyunik Erevan, proprietarul lui CFR Cluj a suferit un accident vascular, dar spune că nu ia în calcul varianta de a renunța la gruparea din Gruia.

"V-ați gândit să vă retrageți din fotbal? Exclus! Au fost numai "fumigene". Zvonuri date de cei care nu ne suportă de la început și trimit aceste dezinformări. Exclus și că doresc să vând o parte din acțiuni. Sunt doar minciuni. Nu există o persoană care să susțină că am discutat despre așa ceva. CFR Cluj, în insolvență? Total exclus și așa ceva. Nu s-a pus problema", a spus Varga într-un interviu acordat ProSport.

ADVERTISING

De asemenea, Neluțu Varga nu are în plan să-l demită pe Dan Petrescu.

"Am fost nemulțumit după eliminarea din Champions League, dar nu se pune problema ca el să plece. Atunci era o situație la nervi. Eram nervos, oricine s-ar fi gândit la asta, pentru că nu poți da afară toată echipa. M-am gândit că s-a greșit ceva, dar nu știam ce. Pentru că eu le-am dat tot ce mi-au cerut și le-am făcut pe plac. Nu mi-am dat seama ce s-a greșit, pentru că nu a fost greșeala mea. Dar nu dau vina pe antrenor", a conchis acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇