Momente tulburătoare în fața stadionului Camp Nou, cu mii de fani ai Barcelonei ovaționându-l pe Messi pentru ultima dată (Video)

Momente tulburătoare în fața stadionului Camp Nou, cu mii de fani ai Barcelonei ovaționându-l pe Messi pentru ultima dată (Video)

Lionel Messi a avut azi ultima conferință de presă la Barcelona din postura de jucător și și-a luat adio de la club și de la fanii care au venit în număr foarte mare la porțile stadionului Camp Nou.

În timpul și după conferința starului argentinian de 34 de ani mii de suporteri s-au strâns la porțile stadionului Camp Nou pentru a-l striga și a-l aclama pentru ultima dată pe marele lor idol.

Așa cum se poate vedea în imaginile VIDEO de mai jos, mulți fani l-au ovaționat pe favoritul lor, care a anunțat că încă nu are niciun angajament semnat pentru viitor:

„PSG este o posibilitate. Deocamdată nu am stabilit nimic, dar după ce s-a anunțat decizia Barcelonei am primit o groază de telefoane din partea multor cluburi. O să văd”, a declarat Messi la această conferință mai-sus amintită.

ADVERTISING

Dar, după cum arată ultimele informații ale presei internaționale, Messi s-ar fi înțeles deja cu cei de la PSG pentru un contract pe 2 ani, el urmând să efectueze vizita medicală duminică seara sau luni dimineața.

Presa franceză anunță faptul că Leo Messi s-ar fi înțeles cu PSG și va face vizita medicală în următoarele ore

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

Primele cuvinte ale lui Leo Messi în ceea ce privește plecarea sa la PSG. Care mai era ultimul său vis în tricoul Barcelonei

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Arabia Saudită dă 133.000 de dolari pentru fiecare familie a personalului medical răpus de COVID

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!