Presa franceză anunță faptul că Leo Messi s-ar fi înțeles cu PSG și va face vizita medicală în următoarele ore

Presa franceză anunță faptul că Leo Messi s-ar fi înțeles cu PSG și va face vizita medicală în următoarele ore

După conferința de presă pe care Lionel Messi a avut-o duminică la prânz, în care și-a luat la revedere de la Barcelona, lucrurile au avansat destul de serios în ceea ce privește negocierile cu gruparea franceză PSG, care este cel mai aproape să îl transfere.

La 34 de ani, Leo Messi a terminat în lacrimi conferința de presă pe care a susținut-o în cadrul stadionului Nou Camp. A declarat acolo că da, există un interes din partea celor de la PSG, dar nu este nimic confirmat din partea lui.

Dar presa franceză, prin cotidianul L'Equipe a aflat că Messi e așteptat să facă vizita medicală la Paris duminică seara sau luni dimineaţă.

ADVERTISING

Messi ar urma să semneze un contract pe 2 ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul apoi. Va încasa un salariu stagional de 35 de milioane de euro și va primi și un bonus la semnătură de 25 de milioane.

Iar prezentarea marelui jucător din America de Sud va avea loc la Tour Eiffel, care a și fost deja închiriat de gruparea patronată de concernul din Qatar.

PSG va organiza, luni, o conferinţă de presă de prezentare a lui Messi, după cum anunță și cunoscutul jurnalist italian Fabizio Romano.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Șeful fotbalului din Spania dă de pământ cu președintele Barcelonei și explică plecarea lui Messi: „A avut de ales între el şi Super Ligă!”

Primele cuvinte ale lui Leo Messi în ceea ce privește plecarea sa la PSG. Care mai era ultimul său vis în tricoul Barcelonei

Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!