Șeful fotbalului din Spania dă de pământ cu președintele Barcelonei și explică plecarea lui Messi: „A avut de ales între el şi Super Ligă!”

Șeful fotbalului din Spania dă de pământ cu președintele Barcelonei și explică plecarea lui Messi: „A avut de ales între el şi Super Ligă!”

Președintele Ligii de fotbal din Spania, Javier Tebas, a încercat să explice dedesubturile plecării lui Lionel Messi de la Barcelona, acuzându-l în același timp pe președintele catalanilor, Joan Laporta.

Șeful La Liga, Tebas și-a exprimat un punct de vedere după conferința de presă făcută de Lionel Messi, care și-a luat adio în lacrimi de suferință de la clubul unde și-a petrecut întreaga viață de fotbalist, încă de la 13 ani.

Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

ADVERTISING

Tebas i-a răspuns lui Laporta în special, care a declarat într-o conferință de presă joi seara că ruptura dintre Messi și Barcelona s-ar fi produs din cauza regulilor de fair-play financiar impuse de La Liga:

„Pe 14 iulie am luat cina cu Laporta şi am discutat despre acordul cu grupul de investiţii CVC. La acea vreme, el a fost de acord şi era entuziasmat de reînnoirea contractului lui Messi. A trebuit să aleagă între acordul cu CVC şi proiectul Super Ligii. A ales ultima variantă!”, a punctat Tebas, pentru La Vanguardia, dorind să precizeze că Laporta a avut de ales între Messi și continuarea proiectului Superligii Europene.

Cei din La Liga anunțaseră inițial un acord cu cei din CVC, un grup major de investiții, care ar fi pompat suma de 3 miliarde de euro în fotbalul iberic, iar cu banii alocați Barcelona ar fi putut să își permită să îl țină pe Messi la echipă.

Barcelona însă nu a mai dorit acești bani, ca și Real Madrid, refuzând suma și sperând, împreună cu Real Madrid și Juventus, la cumva continuarea Superligii Europene.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Primele cuvinte ale lui Leo Messi în ceea ce privește plecarea sa la PSG. Care mai era ultimul său vis în tricoul Barcelonei

Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Un sucevean a fost arestat preventiv după ce a sunat un polițist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!