Mircea Lucescu dezvăluie prin ce trece în timpul războiului din Ucraina

Mircea Lucescu dezvăluie prin ce trece în timpul războiului din Ucraina

Jucătorii echipei ucrainene de fotbal Dinamo Kiev, care întâlnesc formaţia franceză Rennes, joi la Cracovia, în Europa League, se pregătesc în condiţii precare, printre bombardamente, antrenamente fără iluminat, organizare haotică, a relatat, antrenorul român Mircea Lucescu, citat de AFP.

Duminica trecută, echipa din capitala Ucrainei s-a relansat în campionatul intern după ce a învins-o pe Ruh Lvov, dar meciul a fost întrerupt de o alarmă care a obligat pe toată lumea să intre la adăpost timp de o oră şi jumătate.

ADVERTISING

A doua zi, bombardamentele ruse au surprins jucătorii în timp ce se pregăteau să înceapă antrenamentul. Şedinţa a fost anulată, iar echipa a plecat rapid spre oraşul polonez Cracovia. La sosirea la destinaţie, după un traseu de şapte ore, echipa nu a găsit un teren iluminat pentru a se antrena.

Dar tehnicianul român a găsit şi un avantaj: "Să te antrenezi fără lumină, acest lucru îţi exersează concentrarea, atenţia şi colaborarea", a mai spus el.

Echipa lui Mircea Lucescu, ultima din grupa sa în Europa League după trei înfrângeri, este obligată la victorie joi cu Rennes, iar antrenorul român crede că acest lucru este posibil, în ciuda plecării jucătorilor străini, a accidentărilora , deplasărilor continue şi a tensiunile legate de conflict.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!