Mircea Lucescu, aproape de o demitere de la Dinamo Kiev: „Fotbaliştii nu îi mai cântă ode!”

Mircea Lucescu, aproape de o demitere de la Dinamo Kiev: „Fotbaliştii nu îi mai cântă ode!”

Antrenorul român Mircea Lucescu, aflat în acest moment pe banca lui Dinamo Kiev, nu trece printr-o perioadă sportivă foarte bună.

Din cele 3 partide disputate până acum de la începutul sezonului, în campionat, Dinamo are doar o singură victorie, iar fostul internațional din Ucraina Ivan Getsko spune că atmosfera proastă de la lot și rezultatele slabe vor duce la o demitere a lui Lucescu: „Atmosfera creată în jurul echipei din Kiev este una foarte proastă. Câțiva jucători ard etapele, întrucât își doresc să se transfere în străinătate, însă cei din conducerea lui Dinamo nu îi lasă să plece. Relația dintre jucători și antrenor este departe de a fi una de prietenie. Nu cred că Mircea Lucescu va putea rezolva această situație în viitorul apropiat. Având în vedere istoricul său, cred că vom auzi în curând de demiterea acestuia de la cârma echipei.

ADVERTISING

Problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători. Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare, lucru ce ar fi provocat o ruptură în relația sa cu jucătorii. Fotbaliștii nu îi mai cântă ode antrenorului, așa cum o făceau anul trecut. Mă tem că s-a format un grup la Dinamo Kiev, care crede că lucrurile se întâmplă cum vor ei, nu cum vrea antrenorul”, a punctat Getsko pentru portalul football.ua.

Șase înfrângeri în șapte meciuri au jucătorii lui Il Luce, care ultima dată au pierdut în Europa League, scor 0-1 cu cei de la AEK Larnaca. Lucescu a dezvăluit că, în cazul în care ar demisiona, patronul Igor Surkis ar avea probleme să îi găsească un înlocuitor.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!