Mats Willander o laudă pe Elena Rybakina: Poate câștiga multe trofee în viitor

Mats Willander o laudă pe Elena Rybakina: Poate câștiga multe trofee în viitor

Suedezul Mats Willander, multiplu campion de turnee de Mare Șlem, a făcut o analiză a evoluției superbe a Elenei Rybakina în finala de la Wimbledon, spunând despre aceasta că în viitor poate câștiga multe turnee.

Sportiva din Kazahstan s-a impus sâmbătă cu 3-6, 6-2, 6-2, în fața lui Ons Jabeur, cucerind primul titlu de Mare Șlem din carieră, la 23 de ani.

Willander a remarcat calmul exacerbat al lui Rybakina și în timpul punctelor, dar și după, la ceremonia de premiere și la conferința de presă de după finală: "Puteți vedea aici reacțiile unei femei care este foarte calmă pe interior. Cel mai probabil are multe emoții, dar așa a întors meciul în favoarea ei.

Nu cred că îi poți cere cuiva care a revenit de la 0-1 la seturi și care a câștigat împotriva cuiva care este atât de complicată ca și Ons Jabeur să fie energică după meci la interviu. Vedem ce o să fie cu Elena Rybakina, o să câștige multe alte turnee dacă rămâne așa calmă", puncta suedezul la EuroSport, acolo unde este analist.

ADVERTISING

Marele John McEnroe consideră că Elena Rybakina nu trebuia lăsată să evolueze la Wimbledon: "Este rusoaică, nu?"

Rybakina ar fi urcat pe 6 WTA dacă s-ar fi acordat punctele uzuale la acest turneu de Mare Șlem, urcând desigur pe cea mai bună poziție a carierei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!