Lupta la titlu se dă în Spania până în ultima etapă, însă doar între Atletico și Real Madrid. Barcelona, eșec dezamăgitor pe Camp Nou cu Celta Vigo

Lupta la titlu se dă în Spania până în ultima etapă, însă doar între Atletico și Real Madrid. Barcelona, eșec dezamăgitor pe Camp Nou cu Celta Vigo

Titlul din La Liga se va juca până în ultima etapă, dar nu între trei formații, ci doar între cele două mari echipe din Madrid, Atletico și Real, după ce Barcelona a dezamăgit și a pierdut pe Camp Nou, scor 1-2.

Atletico Madrid a învins pe Osasuna cu 2-1, iar Real Madrid s-a impus la Athletic Bilbao, scor 1-0, cele două păstrând șanse la titlu, trupa lui Simeone având în continuare două puncte avans.

Marea dezamăgire a fost Barca, care deși a condus cu 1-0 după golul lui Messi, s-a văzut învinsă pe teren propriu de Celta Vigo cu 2-1.

Toate echipele au jucat de la aceeași oră, 19.30, iar Real Madrid s-a impus târziu în Țara Bascilor, abia în minutul 68, prin golul lui Nacho.

ADVERTISING

Mai mari emoții a avut Atletico, care s-a văzut condusă în minutul 76, după două goluri marcate, dar anulate pentru offside. Ultimele zece minute au fost de infarct, cu goluri semnate de Lodi în minutul 82 și Luis Suarez, izbăvitor, în minutul 88.

Săptămâna viitoare va avea loc duelul decisiv de la distanță între Atletico și Real, 83, respectiv 81 de puncte. În caz de egalitate, Real va ieși campioană, căci are rezultate directe mai bune.

În ultima rundă, Atletico are o deplasare la Valladollid, în timp ce Real are un meci acasă cu Villarreal.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Craiova lui Mititelu, nou-promovată în Liga 1, negociază cu un jucător de top de la CFR Cluj - surse

Rafa Nadal triumfă pentru a zecea oară la Roma după o finală dramatică în fața rivalului Novak Djokovici

Este vaccinarea copiilor o necesitate? Ce spun specialiştii

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!