LPF a anuțat echipa ideală a etapei a 14-a din Superligă

LPF a anuțat echipa ideală a etapei a 14-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat cel mai bun unsprezece al etapei a 14-a din Superligă.

Iată cum arată echipa ideală a rundei încheiată recent:

PORTAR

Cătălin Straton (FC Argeş / 33 de ani) - Prinde "Echipa etapei" pentru a doua rundă la rând, asta datorită celor șapte intervenţii din meciul cu FC Voluntari, dintre care patru au intrat în categoria "supersave-uri".

FUNDAŞI

Andrei Patache (FC Botoşani / 34 de ani) - Titularizat pentru a treia etapă la rând, veteranul botoşănenilor a dominat flancul drept.

ADVERTISING

Esteban Orozco (Chindia / 24 de ani) - Prestaţie fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat golul care le-a adus târgoviştenilor a treia victorie la rând în campionat.

Yuri Matias (CFR Cluj / 27 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat din etapa a 14-a, 271. Pe lângă golul marcat, s-a remarcat cu jocul aerian, capitol la care a avut 11 dueluri câştigate, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în ultima rundă.

Junior Morais (Rapid / 36 ani) - A câştigat 15 dueluri, dintre care șapte în atac. A făcut excelent ambele faze de joc.

ADVERTISING

MIJLOCAŞI

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - A înscris pentru întâia oară în ediţia actuală. A fost a 25-a reuşită pe prima scenă din carieră, dintre care șase din afara careului mare.

Karlo Muhar (CFR Cluj / 26 de ani) - A marcat pentru a treia oară în campionatul curent. Un joc foarte bun la centrul terenului, unde a reuşit nouă deposedări.

Xian Emmers (Rapid / 23 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon, execuţia sa scoţând în evidenţă calităţile tehnice deosebite.

ADVERTISING

ATACANŢI

Alexandru Ioniță (Rapid / 27 de ani) - Are o contribuţie importantă la parcursul formidabil realizat de Rapid în acest sezon. Contra celor de la FC Hermannstadt, Ioniţă a oferit o pasă decisivă, a câştigat 12 dueluri în atac şi a reuşit șase driblinguri.

Rivaldinho (Universitatea Craiova / 27 de ani) - Introdus pe teren în repriza secundă, a marcat golul victoriei, primul în tricoul alb-albaştrilor.

Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) - Ediţia curentă, în care are două goluri şi cinci pase decisive, este cea a confirmării pentru tânărul şi talentatul jucător produs de Academica Hagi.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 54 de ani) - După un început mai greu, cauzat şi de schimbările suferite de echipă la nivelul lotului, Dan Petrescu a găsit, din nou, soluţiile câştigătoare pentru CFR, iar rezultatele se văd în cupele europene şi în campionat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇