Ganea și-a bătut crunt un coleg de la naționala României: "Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum"

Ganea și-a bătut crunt un coleg de la naționala României: "Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum"

Un episod neștiut care îl are în prim plan pe Ionel Ganea iese la suprafață.

Daniel Chiriță dezvăluie că a fost bătut crunt de fostul atacant înaintea barajului pierdut în 2001 cu Slovenia.

"Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum, dar înainte de meciul cu Slovenia eram la masă, jucam rummy. Ganezu' era mâna mea (n.r. - următorul la rând), jucam să-l 'carotez' (n.r. - juca în așa fel încât să piardă). Acum, cum făceam pietrele pe masă, mă trezesc cu un pumn direct aici (n.r. - arată ochiul drept). Buuuf! 'Ce faci, mă, mă carotezi?'. M-a dat jos, pe spate, și a sărit pe mine, m-a luat la bătaie. S-au băgat băieții, s-a băgat Dorinel: 'Bă, ești nebun!? Îl bați?! Ai luat-o razna de la joc?! Hai, să nu facem scandal că e meciul'. Ochiul meu s-a învinețit", a povestit Daniel Chirița la GSP Live.

ADVERTISING

"Au venit masorii cu vin să-mi pună pe ochi: 'Aoleooo, să nu vadă Gică (n.r. - selecționerul de atunci, Gică Hagi) că-l dă afară pe Ganea!». Mi-au pus șapcă în cap, la ședința tehnică m-au pus să intru ultimul și să stau mai retras. Așa am stat în seara meciului. Ganea făcea: 'Mă face pe mine puștiul ăsta?! Mă carotează pe mine?!'. A venit după aia și a zis că îi pare rău, dar atunci am crezut că mă mănâncă. A dat și a sărit efectiv pe mine", a completat Chiriță.

Naționala României a pierdut cu 2-1 meciul de la Ljubljana, iar apoi a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2002.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇