Stelea, amănunte incendiare despre conflictul cu Hagi și bătaia cu Ganea: "Mi-a dat destul de bine"

Stelea, amănunte incendiare despre conflictul cu Hagi și bătaia cu Ganea: "Mi-a dat destul de bine"

Bogdan Stelea a vorbit pe larg despre conflictul cu Gică Hagi care a dus la plecarea primului din funcția de antrenor principal al Viitorului.

Implicarea lui Hagi la echipă nu a fost pe placul lui Stelea, care a ales să plece.

"Era patron şi antrenase, era antrenor. Eu aveam senzaţia că nu-i convine nimic în permanenţă şi că nu sunt în stare să-l mulţumesc şi de aici au apărut o mulţime de probleme. Aveam un grad de nebunie şi eu, că lui i se părea că risc prea mult, că bag prea mulţi tineri, dar eu îi vedeam la antrenament, îmi plăceau şi îi băgam să joace. După aia mi-am dat seama că-i bagi, dar nu-i poţi ţine mai mult de două, trei meciuri. Tineri fiind, nu ştiau să-şi dozeze efortul şi aveau multe căderi. Nu aveam mulţi jucători experimentaţi, dar nu începusem rău şi perspectivele erau bune", a povestit Stelea la Orange Sport.

ADVERTISING

"La Chiajna, ne-a bătut CFR Cluj şi a intrat în vestiar după faza cu CFR Cluj şi ne-a făcut praf pe toţi, cu tactică, că nu ştiu ce, că nu e normal să nu pasăm. N-am comunicat niciodată, poate e greşeala mea că nu m-am dus şi eu spre el, că aveam şi eu atâtea pe cap, cum să fac mai bine. La antrenament venea, se uita, la meciuri şi îl vedeam că nu-i convin lucrurile. După meciul cu CFR mi-am dat seama că decât să ajung să izbucnesc şi să mă cert cu el, mai bine plec", a completat acesta.

Bogdan Stelea a rezistat doar două luni pe banca Viitorului, în vara lui 2014.

ADVERTISING

Bătaia cu Ganea

Fostul goalkeeper al naționalei României și-a amintit și de bătăia cu Ionel Ganea de când erau amândoi jucători.

Stelea recunoaște că a ieșit mai șifonat din confruntarea cu atacantul.

"Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru", a spus Stelea la SportCast.

ADVERTISING

"Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. (n.r. v-aţi împăcat?) La vestiar nu mai era nimic", a conchis Stelea.

Bogdan Stelea, acum în vârstă de 54 de ani), a strâns 91 de selecții în naționala României, în perioada 1988-2005.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇