Stelea, amănunte incendiare despre conflictul cu Hagi și bătaia cu Ganea: "Mi-a dat destul de bine"

Stelea, amănunte incendiare despre conflictul cu Hagi și bătaia cu Ganea: "Mi-a dat destul de bine"

Bogdan Stelea a vorbit pe larg despre conflictul cu Gică Hagi care a dus la plecarea primului din funcția de antrenor principal al Viitorului.

Implicarea lui Hagi la echipă nu a fost pe placul lui Stelea, care a ales să plece.

"Era patron şi antrenase, era antrenor. Eu aveam senzaţia că nu-i convine nimic în permanenţă şi că nu sunt în stare să-l mulţumesc şi de aici au apărut o mulţime de probleme. Aveam un grad de nebunie şi eu, că lui i se părea că risc prea mult, că bag prea mulţi tineri, dar eu îi vedeam la antrenament, îmi plăceau şi îi băgam să joace. După aia mi-am dat seama că-i bagi, dar nu-i poţi ţine mai mult de două, trei meciuri. Tineri fiind, nu ştiau să-şi dozeze efortul şi aveau multe căderi. Nu aveam mulţi jucători experimentaţi, dar nu începusem rău şi perspectivele erau bune", a povestit Stelea la Orange Sport.

ADVERTISING

"La Chiajna, ne-a bătut CFR Cluj şi a intrat în vestiar după faza cu CFR Cluj şi ne-a făcut praf pe toţi, cu tactică, că nu ştiu ce, că nu e normal să nu pasăm. N-am comunicat niciodată, poate e greşeala mea că nu m-am dus şi eu spre el, că aveam şi eu atâtea pe cap, cum să fac mai bine. La antrenament venea, se uita, la meciuri şi îl vedeam că nu-i convin lucrurile. După meciul cu CFR mi-am dat seama că decât să ajung să izbucnesc şi să mă cert cu el, mai bine plec", a completat acesta.

Bogdan Stelea a rezistat doar două luni pe banca Viitorului, în vara lui 2014.

ADVERTISING

Bătaia cu Ganea

Fostul goalkeeper al naționalei României și-a amintit și de bătăia cu Ionel Ganea de când erau amândoi jucători.

Stelea recunoaște că a ieșit mai șifonat din confruntarea cu atacantul.

"Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru", a spus Stelea la SportCast.

ADVERTISING

"Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. (n.r. v-aţi împăcat?) La vestiar nu mai era nimic", a conchis Stelea.

Bogdan Stelea, acum în vârstă de 54 de ani), a strâns 91 de selecții în naționala României, în perioada 1988-2005.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇