Hagi reacționează după acuzațiile celor de la Corvinul: "Ne-au pretins sume exorbitante"

Hagi reacționează după acuzațiile celor de la Corvinul: "Ne-au pretins sume exorbitante"

Clubul manageriat de Gică Hagi, Farul Constanța, a reacționat ca urmare a acuzațiilor celor de la Corvinul Hunedoara.

Acuzați că au făcut presiuni pentru transferul unui tânăr fotbalist de la Corvinul, constănțenii susțin însă că au respectat regulamentele FRF.

"Cu privire la comunicatul publicat de Corvinul 1921 Hunedoara pe site-ul său oficial, preluat și de o parte a presei, referitor la anumite "practici imorale" prin care clubul nostru ar fi transferat un jucător de la clubul hunedorean, facem următoarele precizări:

ADVERTISING

- Reprezentanții clubului nostru, împreună cu cei ai clubului din Hunedoara, au încheiat în anul 2020 un parteneriat care conține clauze negociate și agreate de amble părți, clauze ce respectă atât legea română cât și regulamentele sportive;

- Deși în parteneriat convenisem clauzele generale în cazul perfectării unui transfer al unui jucător junior, amator, clauze stabilite în concordanță cu regulamentele FRF, în momentul negocierii transferului unui jucător de 12 ani, clubul din Hunedoara, împreună cu noul lor colaborator, persoană care se recomandă ca fiind (în același timp) atât agent de jucători cât și oficial al unui club, ne-au pretins sume exorbitante și alte condiții care încalcă regulemantele sportive naționale și internaționale;

ADVERTISING

- Afirmațiile noastre pot fi confirmate de documente, declarațiile părinților copilului transferat, despre care  în mod mincinos se afirmă că i-am forțat să vină la clubul nostru și cu siguranță de edilul orașului Hunedoara, care vă poate confirma că transferul jucătorului de 12 ani s-a realizat în baza unui parteneriat convenit de ambele părți în anul 2020.

În acest sens vă prezentăm și punctul de vedere al mamei jucătorului în cauză, Claudia Mihăilă:

"Îmi pare rău că au apărut astfel de declarații din partea celor de la Corvinul, chiar nu înțeleg de ce. Nimeni de la Farul nu mi-a promis nimic, nimeni nu mi-a oferit nimic, iar eu nu am cerut nimic. Am fost sunată, mi s-a transmis doar că este bun copilul și dacă lui i-ar plăcea să meargă la Farul, mai ales că mi s-a spus că există o colaborare între cluburi. Restul sunt invenții ale celor de la Corvinul, chiar nu le înțeleg motivele", se arată într-un comunicat al constățenilor.

ADVERTISING

Vezi: Gică Hagi, acuzat de practici ilegale: "Dezavuăm practicile şi ingineriile"


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇