Un jucător transferat cu 60 de milioane de euro a luat decizia de a pleca de la FC Barcelona

Un jucător transferat cu 60 de milioane de euro a luat decizia de a pleca de la FC Barcelona

Mijlocaşul Miralem Pjanic ”a luat decizia să plece” de la FC Barcelona, a anunţat marţi antrenorul echipei catalane, Xavi, citat de AFP, care aminteşte că, potrivit presei, fotbalistul bosniac va semna cu formaţia Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, pregătită de românul Cosmin Olăroiu.

„Este un jucător care ne-ar putea ajuta (în meciul cu Viktoria Plzen – n. r). A ales însă să plece pentru a încerca să obţină mai multe minute sau oportunităţi. Fiecare hotărăşte pentru viitorul său, a fost profesionist până la capăt şi îi mulţumesc pentru asta”, a afirmat Xavi într-o conferinţă de presă înaintea partidei de miercuri cu Viktoria Plzen, de pe Camp Nou, din Liga Campionilor.

ADVERTISING

"Este un jucător care îmi place, însă a luat decizia să plece. A avut o propunere care îi oferea mai mult timp de joc şi înţeleg foarte bine că a avea mai multe minute îl face mai fericit", a adăugat tehnicianul blaugrana.

Potrivit media catalane, transferul mijlocaşului bosniac la Al Sharjah va fi finalizat în orele sau zilele următoare.

Pjanic, care are acum 32 de ani, a fost adus de Barca de la Juventus Torino în 2020 în schimbul a circa 60 de milioane de euro. După un sezon nu foarte reuşit în Catalonia, el a fost împrumutat în stagiunea trecută la Beşiktaş Istanbul.

ADVERTISING

România va întâlni Bosnia pe 26 septembrie, pe stadionul Rapid-Giuleşti, în Liga Naţiunilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇