Cum poate arăta FCSB cu Omrani în postura de titular, după ultimul ordin al lui Gigi Becali

Cum poate arăta FCSB cu Omrani în postura de titular, după ultimul ordin al lui Gigi Becali

FCSB se va putea baza în scurt timp pe atacantul Billel Omrani, adus recent la finalul verii, fostul atacant care a obținut 5 titluri de campion cu CFR Cluj.

Omrani a recuperat deja două kilograme, din greutatea avută inițial, din spusele lui Mihai Stoica cel puțin, managerul general de la FCSB, iar sâmbătă acesta a și evoluat în primul joc oficial, pentru FCSB 2 însă, în derbiul cu CS Dinamo, scor 3-1.

Fostul jucător de la Marseille a început ca titular partida, a bifat o pasă de gol și a avut și trei ocazii pentru a marca.

ADVERTISING

Omrani, decisiv pentru FCSB la debutul în tricoul roș-albastru, chiar în derbiul cu Dinamo

Algerianul a evoluat în această partidă într-un sistem 4-4-2, semn că așa îl va juca și Nicolae Dică la prima echipă, mai ales după cerința lui Gigi Becali, aceea că dorește să îi vadă pe Omrani și Compagno împreună, în același timp pe teren: ”Omrani și Compagno vor fi în același timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroși, trebuie să joace amândoi. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională”, declarase Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

ADVERTISING

După meciul cu Dinamo, Omrani a declarat că este la 80 la sută din capacitatea sa totală, iar că primul său joc pentru echipa mare a roș-albaștrilor va putea fi cel cu FC Argeș din 2 octombrie, în care echipa poate arăta astfel: Tîrnovanu - V. Crețu, Haruț, Tamm, Radunovici - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman - Omrani, Compagno.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!