FCSB are un nou obiectiv: Anunțul făcut sâmbătă de Gigi Becali

FCSB are un nou obiectiv: Anunțul făcut sâmbătă de Gigi Becali

Gigi Becali anunță că FCSB își va îndrepta toată atenția către campionat.

Finanțatorul formației „roș-albastre” spune că echipa va aborda meciurile din campionat cu titularii, în timp ce rezervele vor evolua în Conference League.

"De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat. Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul", a anunțat Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea. După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate", a completat Becali.

14 este locul ocupat de FCSB în clasamentul din Superligă, cu 8 puncte strânse în 9 runde.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇