FCSB a pus ochii pe încă un jucător de la Farul: "Clar a ieşit în evidenţă"

FCSB a pus ochii pe încă un jucător de la Farul: "Clar a ieşit în evidenţă"

FCSB urmărește cu atenție un jucător de la Farul Constanța.

Prezent în studioul Orange Sport alături de MM Stoica, Giovanni Becali a dezvăluit că ”un club foarte mare” s-a interesat de un tânăr fotbalist al Farului, Sebastian Borza.

"Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare. Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice 'da, are 16 ani, e un fundaş stânga', un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki", a povestit impresarul la Orange Sport.

ADVERTISING

"L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă… Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile", a adăugat Giovanni Becali.

Mihai Stoica a rămas și el impresionat de calitățile jucătorului în vârstă de 16 ani.

"L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant. Are şi un fizic frumos, un stâng bun… bine echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic", a punctat oficialul lui FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sebastian Borza a fost folosit în 8 meciuri în acest sezon din Superligă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇