Schimbarea care l-a făcut pe Dică să-și dea demisia de la FCSB: "Poate te-ai stăturat de ordine"

Schimbarea care l-a făcut pe Dică să-și dea demisia de la FCSB: "Poate te-ai stăturat de ordine"

Basarab Panduru este convins că o schimbare produsă în meciul dintre FCSB și UTA Arad l-a determinat pe Nicolae Dică să-l anunțe pe Gigi Becali că vrea să plece de la echipă.

Fostul internațional român crede că înlocuirea lui Omrani cu Oaidă, din minutul 56, a fost dictată de Becali, ci nu de Dică.

"Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost (n.r. - acceptată)… De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci spunea că-şi dă demisia când vrea. Ce cred eu… În minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheaţă la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea. Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. - schimbare defensivă). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. Faci schimbarea asta în minutul 55 la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei. Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă ai rămas, înseamnă că… 'Bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu'", a adăugat Panduru.

ADVERTISING

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu 2-1, într-un meci jucat duminică în etapa a 14-a din Superligă.

Olaru (min.16) și Compagno (min.89 - penalti) au marcat pentru gazde, în timp ce reușita arădenilor a fost semnată de Keșeru (min.91).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇