Liga 1: Pas greșit pentru Craiova în primul meci din play-off, pe teren propriu cu Sepsi

Liga 1: Pas greșit pentru Craiova în primul meci din play-off, pe teren propriu cu Sepsi

Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0 în prima rundă de play-off a sezonului competițional 2020/2021.

Partida de la Craiova a început cu o gravă accidentare în minutul 2, pentru tânărul Baiaram. Bryan Nouvier l-a călcat pe fotbalistul oltean la mijlocul terenului direct pe gleznă. Extrema de doar 18 ani a început să urle de durere și imediat a fost chemată în ajutor ambulanța.

Jucătorul de la Știința a fost transportat de urgență la spital, iar după primele informații ar fi vorba doar de o contuzie puternică, din fericire.

ADVERTISING

Au fost mai multe ocazii de gol în această partidă, printre care amintim șansele semnate de Mitrea și Papp, dar și un șut periculos al lui Cîmpanu, adus de Craiova de la FC Botoșani.

Finalul a fost unul în care am văzut o Craiova insistentă, dar Sepsi a știut să închidă lacătul apărării cu multă maturitate.

Rezumat U Craiova - Sepsi 0-0

Este primul meci din această ediție de play-off, urmând ca mâine să avem partidele CFR - Clinceni și FCSB - FC Botoșani.

Craiova bate pasul pe loc în lupta la titlu și rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte, 3 sub liderul FCSB și două sub campioana CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu -Mateiu, Dan Nistor-Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram - Tudorie.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu - Păun, Fofana, Aganovic - Golofca, Safranko, Nouvier.

Arbitru: H.Mladinovici.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Posibilele adversare ale României în Fed Cup după ce a pierdut barajul de menținere în Grupa Mondială cu Italia

România este aproape calificată la Campionatul Mondial de handbal feminin, după o victorie liniștitoare în prima manșă a barajului cu Macedonia de Nord

ADVERTISING

Știi care e distanța sigură pentru a nu te infecta cu Covid de la cei din jur? Imaginează-ți că toți ar mirosi a usturoi, dar tu nu simți. Aceasta este unitatea de măsură!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!