România este aproape calificată la Campionatul Mondial de handbal feminin, după o victorie liniștitoare în prima manșă a barajului cu Macedonia de Nord

România este aproape calificată la Campionatul Mondial de handbal feminin, după o victorie liniștitoare în prima manșă a barajului cu Macedonia de Nord

Echipa națională de handbal feminin a României a luat o opțiune importantă pentru calificarea la Campionatul Mondial după ce s-a impus în meciul de baraj cu Macedonia de Nord cu scorul de 33-22.

Jocul a avut loc la București în Sala Dinamo și a fost în cea mai mare parte controlat de elevele lui Adi Vasile.

Era prima partidă pentru noi după dezastrul ratării calificării din martie la Jocurile Olimpice după acel meci câștigat cu Muntenegru, 28-25, dar insuficient pentru a merge la Tokyo.

Scorul la pauză a fost 15-11, iar Neagu a fost imperială per total cu 11 goluri marcate, de departe MVP-ul partidei. De cealaltă parte, Ristovska a fost vedeta Macedoniei cu 8 goluri, principala gură de foc a selecționatei lui Simovski.

Macedonia a jucat de la egal la egal doar în prima parte, când a și reușit să reducă dintr-un ecart la un moment dat de 5 sau 6 goluri.

Returul e programat pe 21 aprilie, la Skopje.

Naționala feminină a participat la toate edițiile de Campionat Mondial de handbal, 24 în total.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

România a pierdut barajul de menținere în Grupa Mondială de Fed Cup cu Italia

Preşedintele Laporta, ''convins'' că Messi va juca la Barcelona şi în sezonul următor

Prințul Philipe a fost înmormântat, după o ceremonie emoționantă. Întreaga țară s-a oprit în loc pentru a-i aduce un ultim omagiu (Foto & Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇