Preşedintele Laporta, ''convins'' că Messi va juca la Barcelona şi în sezonul următor

Preşedintele Laporta, ''convins'' că Messi va juca la Barcelona şi în sezonul următor

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, s-a declarat „convins” că atacantul argentinian Lionel Messi va juca şi în sezonul următor la echipa de pe Camp Nou, relatează cotidianul Le Soir.

Messi, 33 de ani, sub contract cu gruparea catalană până la finalul actualei stagiuni, a stârnit interesul lui Paris Saint-Germain şi Manchester City. Anul trecut, el şi-a exprimat dorinţa de a se despărţi de Barca, însă indemnizaţia ce ar fi trebuit plătită la ruperea contractului a făcut plecarea imposibilă.

ADVERTISING

Înaintea finalei Cupei Spaniei, FC Barcelona - Athletic Bilbao, programată sâmbătă seara de la 22.30, Laporta a fost întrebat despre fotbalistul care a câştigat de şase ori Balonul de Aur.

"Totul progresează corespunzător", a spus oficialul Barcei. "Voi face tot ce este în puterea clubului pentru ca el să rămână. Asta facem. Messi este motivat. Este un om extraordinar şi sunt convins că va dori să continue la Barca", a adăugat Laporta, reales pe 7 martie în funcţia de preşedinte al clubului, pe care a mai deţinut-o între 2003 și 2010.

ADVERTISING

Messi are 23 de goluri şi opt pase decisive în 28 de apariţii în La Liga pentru Barca în acest sezon. În total, atacantul a reuşit 29 de goluri şi 13 pase decisive în 39 de meciuri în toate competiţiile în stagiunea 2020-2021. În cariera sa în tricoul blaugrana, el are 663 de goluri şi 291 de assist-uri în 770 de partide.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a lui Gabi Ruse după o victorie esențială în barajul cu Italia din Fed Cup

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Donald Trump rămâne blocat pe Facebook și Instagram

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!