Liga 1: Gaz Metan o face de râs pe Poli Iași, care încasează pentru a doua oară la rând patru goluri

Liga 1: Gaz Metan o face de râs pe Poli Iași, care încasează pentru a doua oară la rând patru goluri

Gaz Metan Mediaș a dispus de Politehnica Iași, scor 4-1, în al doilea meci al zilei de sâmbătă din Liga 1, în etapa cu numărul 3 din sezonul competițional 2020/2021.

Golurile au fost marcate de Ciocan, Romeo, Deaconu și un autogol al lui Bușu, pentru Gaz, deși Iașiul începuse perfect, cu un gol în minutul 3 marcat de Zajmovici, aflat la primul meci în tricoul ieșean.

Eric Bicfalvi, un alt stranier român aflat în mare formă. A marcat două goluri pentru Ural

Un meci decis fără îndoială de gafele în serie ale apărării ieșene, care au culminat și cu autogolul din minutul 67 marcat în proprie poartă de Bușu.

ADVERTISING

Este a doua înfrângere la scor la rând a trupei lui Pancu, care runda trecută suferise un eșec major cu FC Botoșani, scor 0-4.

Trei puncte are doar Poli Iași în trei etape, în timp ce Gazul are șase lungimi, după victoria din runda trecută cu FC Argeș, scor 2-0.

Echipele de start:

Poli Iaşi: Axinte - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Mihalache, Passaglia, Platini, Vanzo, Calcan - Zajmovici. Antrenor: Daniel Pancu.

Gaz Metan: Buzbuchi - Baco, Larie, Popa, Trif - Droppa, Deaconu, Velisar, Butean - Ciocan, Romeo. Antrenor: Dusan Uhrin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Arbitru: Adrian Cojocaru.

Citește și alte subiecte de mare importanță pe site-ul SpotMedia.ro:

Coronavirus România: 1.311 de cazuri noi și 27 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore - Situația pe județe (Grafice)

Un român de 87 de ani s-a vindecat de COVID-19 după o lună de spitalizare: Observațiile unui medic de familie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇