Liga 1: Chindia învinge la Farul și îi face un cadou amar lui Gică Hagi de ziua sa de naștere

Liga 1: Chindia învinge la Farul și îi face un cadou amar lui Gică Hagi de ziua sa de naștere

Chindia Târgoviște s-a impus în deplasarea de la Farul Constanța, scor 1-0, în al doilea meci de sâmbătă din Liga 1, în etapa cu numărul 24, chiar de ziua marelui Gică Hagi.

Singurul gol al partidei a venit prin Daniel Florea, în minutul 82, Chindia profitând ce e drept și de omul în plus pe care l-a avut încă din minutul 30, după eliminarea golgheterului Jefte.

Cel mai bun străin din Liga 1 l-a lovit cu cotul în figură pe Paul Iacob, un fundaș al dâmbovițenilor și i-a lăsat în 10 oameni pe marinari.

ADVERTISING

Florea a dat lovitura în ultimele 10 minute cu un șut pe jos bine plasat și a adus Chindiei o victorie mai mult decât utilă. Cu aceste trei puncte, oamenii din Târgoviște urcă pe 11 în L1, cu 27 de puncte.

Farul rămâne pe 6 și calculele la play-off se complică, e drept că dobrogenii au și un meci în minus de disputat, restanța cu codașa Clinceni.

E un cadou amar pentru legendarul Gică Hagi, care chiar astăzi împlinește 57 de ani și e bine să ne amintim puțin măcar un strop din magia celui mai mare număr 10 din istoria fotbalului românesc:

GOLURILE LUI GHEORGHE HAGI LA ECHIPA NAȚIONALĂ

Echipele de start:

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Purece, Betancor, Omoh; Rezerve: Brănescu, Mladen, Dussaut, Radaslavescu, Moldoveanu, Ad. Petre, Pitu, Iancu, Nedelcu; Antrenor: Gheorghe Hagi.

ADVERTISING

Chindia: Căbuz - Butean, Piţian, Iacob, Ad. Ioniţă - Sila, Passaglia, Dulca, Popadiuc - D. Popa, D. Florea; Rezerve: D. Moldovan, Căpuşă, Cherchez, L. Corbu, An. Şerban, M. Şerban, Cantave, Chunchucov; Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitru: H. Mladinovici.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!