Liga 1: Chindia învinge la Farul și îi face un cadou amar lui Gică Hagi de ziua sa de naștere

Liga 1: Chindia învinge la Farul și îi face un cadou amar lui Gică Hagi de ziua sa de naștere

Chindia Târgoviște s-a impus în deplasarea de la Farul Constanța, scor 1-0, în al doilea meci de sâmbătă din Liga 1, în etapa cu numărul 24, chiar de ziua marelui Gică Hagi.

Singurul gol al partidei a venit prin Daniel Florea, în minutul 82, Chindia profitând ce e drept și de omul în plus pe care l-a avut încă din minutul 30, după eliminarea golgheterului Jefte.

Cel mai bun străin din Liga 1 l-a lovit cu cotul în figură pe Paul Iacob, un fundaș al dâmbovițenilor și i-a lăsat în 10 oameni pe marinari.

ADVERTISING

Florea a dat lovitura în ultimele 10 minute cu un șut pe jos bine plasat și a adus Chindiei o victorie mai mult decât utilă. Cu aceste trei puncte, oamenii din Târgoviște urcă pe 11 în L1, cu 27 de puncte.

Farul rămâne pe 6 și calculele la play-off se complică, e drept că dobrogenii au și un meci în minus de disputat, restanța cu codașa Clinceni.

E un cadou amar pentru legendarul Gică Hagi, care chiar astăzi împlinește 57 de ani și e bine să ne amintim puțin măcar un strop din magia celui mai mare număr 10 din istoria fotbalului românesc:

GOLURILE LUI GHEORGHE HAGI LA ECHIPA NAȚIONALĂ

Echipele de start:

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Purece, Betancor, Omoh; Rezerve: Brănescu, Mladen, Dussaut, Radaslavescu, Moldoveanu, Ad. Petre, Pitu, Iancu, Nedelcu; Antrenor: Gheorghe Hagi.

ADVERTISING

Chindia: Căbuz - Butean, Piţian, Iacob, Ad. Ioniţă - Sila, Passaglia, Dulca, Popadiuc - D. Popa, D. Florea; Rezerve: D. Moldovan, Căpuşă, Cherchez, L. Corbu, An. Şerban, M. Şerban, Cantave, Chunchucov; Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitru: H. Mladinovici.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!