Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, depistat pozitiv cu Covid -19

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, depistat pozitiv cu Covid -19

FCSB primește o veste tare proastă înainte de meciul de duminică din Liga 1 cu cei de la FC U Craiova 1948, meci din runda curentă a sezonului competițional 2021/2022.

Oamenii în roșu și albastru nu se vor putea baza pe antrenorul Toni Petrea, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Această informație a fost furnizată de secundul celor de la FCSB, Mihai Pintilii, în cadrul conferinței de presă oficiale dinaintea partidei cu oltenii: „Am venit pentru că Toni a ieșit pozitiv joi. Am mai fost în situația asta. Poate mai grav, la Topola. Cred că ne vom descurca”, spunea fostul căpitan stelist, care va lua el loc pe bancă, în locul lui Petrea.

Pe lângă Petrea, ar mai fi depistați cu Covid-19 și alți doi fotbaliști de la FCSB, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

FCSB ar putea să ajungă la 5 puncte de lidera CFR Cluj, dacă Universitatea Craiova se va impune în derbiul de sâmbătă cu clujenii, meci de la ora 21, LIVE pe SpotMedia.ro.

Primul 11 cu FC U Craiova ar putea să arate pentru FCSB în acest fel: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovici - Olaru, Oaidă, Oct. Popescu - Cordea, Dumiter, Fl. Coman.

FCSB - FCU Craiova are loc duminică, de la ora 19:55.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!