Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl - surse

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl - surse

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl, gruparea din Emiratele Arabe Unite cu care mai avea contract încă un an de zile.

Fostul fundaș dreapta al Stelei, ajuns acum la 45 de ani, e liber de contract după ce și-a dat demisia de la gruparea din țările arabe, la capătul ultimului meci în care a fost umilit de echipa lui Daniel Isăilă.

Prima victorie pentru Laurențiu Reghecampf după șapte luni de pauză în țările arabe (Video)

Wasl a pierdut cu 4-1 în fața celor de la Bani Yas, echipă pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite și astfel și-a dat demisia de la echipa pe care o antrena din ianuarie 2019, după cum scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Reghecampf a mai antrenat formațiile Gloria, U Craiova, FC Snagov, Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex și Al Wahda.

Asa Juca Steaua (FCSB) In Era Lui Reghecampf ! Goluri Tiki-Taka 2012/2014

Se pare că antrenorul și-a dat demisia și pentru că nu a primit banii pentru o campanie de transferuri pe care o anunță spectaculoasă, bani promiși de conducere înainte de începerea campionatului, așa cum scrie Gazeta Sporturilor.

Rămâne de văzut acum, dacă Reghecampf este în fine liber de contract, el se va putea și întoarce la FCSB, fosta sa formație, unde a mai antrenat în două rânduri. Antrenor principal la gruparea lui Gigi Becali este fostul secund al lui Reghe în Emirate, Toni Petrea.

ADVERTISING

Reghe are două titluri la FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014, iar în total are 6 trofee în cariera de antrenor, două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Buffon intră din nou în cartea de istorie a Seriei A, cu un record uriaș

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis: "Dumnezeu i-a băgat mâna în cap"

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!