Impresara lui Dennis Man anunță o destinație surpriză pentru arădean: Ar fi încântat să joace acolo

Impresara lui Dennis Man anunță o destinație surpriză pentru arădean: Ar fi încântat să joace acolo

Impresarul lui Dennis Man, tânărul atacant al celor de la FCSB, despre care s-a vorbit în ultima perioadă că ar fi gata acontat de către cei de la Norwich, ultima clasată din Anglia, anunță faptul că jucătorul are de fapt mai multe oferte și că una dintre acestea l-ar încânta cel mai mult pe arădean.

Anamaria Prodan, impresara lui Man, susține că transferul jucătorului la Norwich a picat, dar că acesta nu duce în niciun caz lipsă de oferte.

Fotbalistul de 21 de ani este în vizorul mai multor cluburi din Italia și Anglia, după cum chiar Prodan a recunoscut într-un interviu pentru o publicație din Peninsulă.

ADVERTISING

"Fără îndoială că Dennis este cel mai bun jucător din Romania și își poate spune cuvântul în orice campionat puternic, inclusiv Serie A sau Premier League. Multe cluburi sunt interesate de el la acest moment, însă doar echipa care va oferi bani mulți îl poate lua pe Man. Se știu cred pretențiile lui Gigi Becali. Este un jucător incredibil, respiră fotbal în fiecare moment al vieții.

Nimic nu îl poate împiedica să-și atingă obiectivele mărețe pe care le are! Într-un campionat de top din Europa, Man poate să devină un jucător mult mai bun, repet, iar clubul care îl va lua poate să facă o afacere excelentă pentru viitor. Cagliari? Dennis ar fi incantat să joace în Serie A, sub comanda lui Walter Zenga, dar pentru moment nu există nimic concret", sublinia Anamaria Prodan pentru portalul ilovecalcio24.

ADVERTISING

Cagliari e pe 11 în clasament în Italia și îl are la timonă pe Zenga, 60 de ani, cel care tocmai a aflat că a primit prelungirea contractului său pe încă un sezon:

Veste uriașă primită de Walter Zenga în Italia

Dennis Man are o cotă de piață de 5 milioane de euro, a ajuns la FCSB din 2016, iar în acest sezon a marcat 6 goluri și a oferit și două pase de gol.

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇