Ilie Dumitrescu știe ce greșeală fatală a făcut FCSB în înfrângerea cu UTA

Ilie Dumitrescu știe ce greșeală fatală a făcut FCSB în înfrângerea cu UTA

Ilie Dumitrescu a analizat partida UTA – FCSB 3-1 și a găsit hibele din jocul „roș-albaștrilor”, care au dus la înfrângerea de la Arad.

FCSB a pierdut cu UTA, 1-3 la Arad, iar din acest meci Ilie Dumitrescu a avut doar doi jucători pe care i-a remarcat.

"Mister" a vorbit despre problemele din defensiva FCSB și a spus că Olaru nu a fost într-o zi bună în partida cu UTA.

Mai mult, Ilie Dumitrescu e de părere că jocul FCSB s-a stricat după schimbarea de la pauză, Cordea în locul lui Edjouma.

"Au fost probleme și la fundașii centrali și s-a văzut, cu Deian, cu Dawa, la primul gol, la centrarea lui Otele, unde intervine Tamm. Greșeală de poziționare la al doilea gol, când Radunovic pleacă prin spatele lui, iar Tamm era cu un pas înainte și Dawa cu un pas in spate.

ADVERTISING

Sunt doar doi remarcați, Șut și Coman, ei s-au ridicat la un nivel bun. Olaru nu a fost într-o seară extraordinară. Indiferent de adversitatea pe care o întâmpină, el trebuie să facă diferența. A avut o fază în care putea face diferența, a scăpat singur cu portarul, dar a dat dovadă de altruism", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Dumitrescu a continuat, apoi: "Apoi Cordea, în locul lui Edjouma. Gigi a mai făcut schimbarea asta la Pitești, l-a trecut pe Crețu fundaș dreapta, l-a scos pe Edjouma și l-a pus mai avansat pe Sorescu. A fost o mutare care i-a reușit atunci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Însă în seara asta a pierdut mijlocul terenului clar. Tavi Popescu, din extremă, a fost trecut în linia de mijloc, foarte puțin. Miculescu, ocazie importată, la care tu trebuie să înscrii. Au fost foarte mulți jucători importanți care trebuiau să facă diferența și care nu s-au ridicat la nivel.

Etapa trecută l-am felicitat pe Gigi pentru că a fost o surpriză să schimbi unul dintre cei mai buni și în formă jucători, pe Edjouma. Îl scoate pe Edjouma, îl introduce pe Tavi Popescu din extremă dreaptă în mijloc și-l bagă pe Sorescu.

ADVERTISING

Aia a fost o mutare câștigătoare, s-a dovedit asta, a fost o reacție foarte bună la Pitești. De data asta, Balint a fost peste Gigi în seara asta", a mai precizat Ilie Dumitrescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!