Gică Hagi, verdict dur după ultimele meciuri ale echipei naționale: "De doi ani v-am tot spus"

Gică Hagi, verdict dur după ultimele meciuri ale echipei naționale: "De doi ani v-am tot spus"

Cel mai bun fotbalist din istoria României, Gică Hagi, a făcut o analiză dură a situației de la echipa națională.

„Regele” a afirmat că nu este deloc mirat de situația în care a ajuns echipa națională, spunând că aceasta se află în groapă și că munca din ultimii ani a fost de pomană.

"De doi ani v-am tot spus că e nevoie de o construcție serioasă, foarte bună, cu toate că directorul tehnic nu a fost de acord. Cred că și-a dat seama că am dreptate. Numai în felul acesta putem ajunge să fim constructivi. Cred că v-ați lămurit cu toții că trebuie să producem rezultate. Avem nevoie de o construcție pozitivă. V-am zis că o să cădem în groapă! E un moment în care trebuie să ne trezim. S-au pierdut doi ani, s-a lucrat de pomană! Trebuie să construim pentru că nu există performanțe, nu există rezultate", a spus Hagi la Orange Sport.

ADVERTISING

"Regele" a continuat și a afirmat că România are resurse și fotbaliști cu potențial, dar nu are un proiect bine definit.

"Nu cred eu că nu poți să găsești 20 de băieți, doi pe post, și să te bați cu oricine din lumea asta. Sută la sută am încredere. Eu sunt optimist, îi cunosc foarte bine și știu ce potențial au. Să nu-mi spună mie cineva că România nu are 20 de jucători care să se bată cu cei mai buni! Eu cred în ei!", a mai spus Hagi.

Recent, România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor după ce a terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Bosnia, Muntenegru și Finlanda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chiar și așa, FRF l-a reconfirmat în funcție pe Edi Iordănescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!