Gică Hagi, întrebat dacă vrea să preia naționala României: Răspunsul ferm al "Regelui"

Gică Hagi, întrebat dacă vrea să preia naționala României: Răspunsul ferm al "Regelui"

Gică Hagi a fost întrebat dacă este interesat să preia echipa națională a României după ce a ajuns în Divizia C a Ligii Națiunilor.

„Regele” a afirmat că exclude ferm această variantă cât timp este acționar la Farul Constanța.

Vezi ponturile zilei si pariurile recomandate

El și-a amintit că în 2021 s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu, pe care l-a refuzat din start din același motiv.

"Nu s-a discutat, pentru că nu puteam şi nu pot nici în momentul de faţă. Sunt acţionar majoritar şi atât timp cât sunt acţionar majoritar, atât timp cât sunt acţionar majoritar, nu a intrat în discuţie, pur şi simplu a fost. Echipa naţională sau România pentru mine şi pentru oricare înseamnă ceva wow să te duci, dar trebuia să fiu destul de rece şi lucrurile trebuia să le zic aşa. Nu că nu mi-am dorit sau cum au apărut multe speculaţii sau că am refuzat, îmi vine să râd.

Nu se poate, pentru că sunt acţionar majoritar şi nu vreau să las loc de intereptari. Acestea sunt cuvintele mele, pe care i le-am zis preşedintelui (n.r. - Răzvan Burleanu). S-a vrut un dialog să ajungem mai mult de atât, dar am zis că n-are rost atât timp cât există această problemă, pentru că n-are rost să pierdem timpul de pomană. Eu unde mă duc trebuie să aduc prosperitate, nu mă duc să aduc probleme. Nu era momentul meu să intru în joc, pentru că nu puteam din cauza funcţiei, că sunt acţionar majoritar la Farul şi nu puteam", a declarat Gică Hagi pentru Orange Sport.

De asemenea, Hagi a dezvăluit ce obiective mai are în fotbal.

"Două dorinţe, repet. Două dorinţe, una să antrenez o echipă naţională sau o echipă de club europeană cu care vreau să câştig. Astea sunt singurele mele dorinţe.

Vom vedea dacă se vor întâmpla, cu cine se va întâmpla, unde va fi, dar mi le-am fixat, sunt obiectivele mele, lucrez pentru acest lucru. Că o fi aici în ţară sau afară, cu siguranţă îmi doresc, pentru că am experienţă, am muncit mult, am o vârstă, am făcut multe. Am demonstrat, dacă mai aveam ceva de demonstrat. În antrenorat chiar aveam de demonstrat, am luat-o de la zero, am ajuns unde am ajuns, am produs ce am produs", a mai spus Gică Hagi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!