Gabriela Ruse, precum Simona Halep: Și-a demis antrenorul după ce a urcat pe cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA

Gabriela Ruse, precum Simona Halep: Și-a demis antrenorul după ce a urcat pe cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA

Gabriela Ruse a urcat în această săptămână pe cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA, dar a decis să renunțe la antrenor.

Andrei Cociașu a anunțat că Gabriela Ruse a pus punct colaborării, la scurt timp după ce sportiva a urcat pe locul 61 WTA.

“Aș dori să vă anunț că, din păcate, colaborarea mea cu Gabriela Ruse a luat sfârșit. Când am bătut palma la începutul verii trecute, am stabilit împreună că top 50 WTA este un obiectiv cât se poate de tangibil și realist, având în vedere oceanul de potențial în care se scălda tenisul ei.

ADVERTISING

Am crezut amândoi zi de zi în această viziune și mă declar foarte norocos și recunoscător să fi luat parte la parcursul excepțional din ultimul an…primul titlu WTA, prima finală WTA, prima victorie pe tabloul principal al unui Grand Slam și un salt de 150 locuri până pe nr. 61 mondial. Amintiri de neuitat! Aș dori să îi mulțumesc Gabrielei pentru șansa oferită și îi urez mult succes pentru restul sezonului”, a scris Andrei Cociașu pe Facebook.

2021 a fost un an fantastic pentru Gabriela, care a urcat 150 de locuri în clasamentul WTA, iar sportiva țintește acum pătrunderea în top 50.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!