Simona Halep, aspru criticată de presa din Serbia, după ”implicarea” în cazul Djokovic

Simona Halep, aspru criticată de presa din Serbia, după ”implicarea” în cazul Djokovic

Simona Halep este aspru acuzată de presa din Serbia după ce l-a criticat pe liderul mondial ATP Novak Djokovic, în urma scandalului care a dus la deportarea acestuia din Australia.

Declarațiile Simonei au stârnit rumoare în presa din țara vecină cu România. Sârbii consideră că românca nu ar fi trebuit să se implice în acest conflict între Nole și autoritățile de la Antipozi: „Legendara jucătoare a șocat Serbia cu o declarație împotriva lui Djokovic”, scriau cei de la cotidianul Blic.

Această reacție vine după ce Simona a oferit câteva declarații legate de Djokovic la întoarcerea în țară, după turneul de la Australian Open, acolo unde s-a oprit în optimi de finală, eliminată fiind de Alize Cornet.

"Nu cred că tenisul avea nevoie de o astfel de situație. Nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului și chiar nu îmi plac astfel de lucruri. Sunt vaccinată, așa că sunt pro această treabă și consider că atunci când există reguli și sunt specialiști care spun că așa trebuie să facem ca să ne protejăm, îi ascult" a punctat românca, pe aeroportul Otopeni.

ADVERTISING

Simona Halep va încheia acest AO pe locul 23 mondial WTA, cea mai slabă clasare a sa în ultimii 9 ani în circuitul mondial.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!