Simona Halep îi răspunde lui John McEnroe

Simona Halep îi răspunde lui John McEnroe

Simona Halep i-a răspuns fostului mare tenismen John McEnroe, după ce acesta a sfătuit-o să preia tactica lui Rafael Nadal și să fie mai agresivă.

Simona a afirmat că Nadal este un model pentru ea, însă nu poate fi la fel de agresivă, deoarece stilul său ar fi bulversat.

"Îmi doresc, iar Nadal a fost un model pentru mine. Am încercat să fur de la marii campioni atât cât am putut. Într-adevăr, este o motivație de la mine să încerc să iau câte ceva de la el. Acesta este obiectivul, să fiu mai agresivă, dar totuși nu pot să renunț total la jocul meu, așa că o să fie un mixt", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

Fostul mare tenismen John McEnroe i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după eliminarea suferită la Australian Open.

Multiplul campion de Grand Slam consideră că Simona ar trebui să preia exemplul lui Rafa Nadal și să lupte pentru fiecare minge.

„Am văzut meciul Simonei Halep și e greu de analizat. În primul rând, a fost foarte cald. Asta e contat foarte mult. Lumea uită cât de greu să joci în asemenea condiții. În multe ocazii, ambele jucătoare, în special Simona, s-au aplecat, de parcă ar urma să cadă. A fost incredibil de greu. Mi-a părut rău că Halep a pierdut, dar m-am bucurat pentru Cornet. A jucat 15 ani fără să ajungă în sferturile unui Grand Slam.

ADVERTISING

Simona va lupta în continuare. Spune că vede lucrurile diferit. Am văzut că a declarat că vrea să se bucure de tenis. A fost în top, a văzut ce presiune și așteptări sunt. În unele momente s-a descurcat în foarte bine, în altele a fost greu. O vedem în unele momente că răstește la cei din echipa ei, pentru a se descărca. Dacă se poate bucura de meciuri și de competiție și dacă ar face ca Nadal, care joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul, atunci va fi foarte bine. Este o multiplă campioană de Grand Slam, e puternică. Cred că mai poate câștiga un Grand Slam. E posibil. Dacă o va face e altă poveste. A avut o carieră de succes și mereu a luptat”, a declarat John McEnroe, conform Gsp.ro.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Australian Open de franțuzoaica Alize Cornet (61 WTA), la capătul unui meci de mare luptă.

Sportiva noastră a cedat în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore și jumătate.

Alize Cornet are așadar 4-1 la meciuri directe contra Simonei Halep.

Pentru parcursul de la Australian Open, Simona a primit 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 328 de mii de dolari australieni.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!