Simona Halep a reușit a doua cea mai frumoasă lovitură de la Australian Open

Simona Halep a reușit a doua cea mai frumoasă lovitură de la Australian Open

Tenismena din România Simona Halep a ieșit pe locul secund în clasamentul celor mai frumoase lovituri realizate în cadrul turneului de Mare Șlem de la Australian Open.

Fosta lideră mondială WTA, urmând ca de luni să ocupe locul 23 mondial, Halep a părăsit competiția de la Antipozi în optimi de finală, pierzând la Alize Cornet din Franța.

Lovitura despre care vorbim mai sus a fost reușită în primul tur, în partida cu Magdalena Frech din Polonia, la scorul de 4-2 în setul I pentru sportiva noastră. Halep a reușit atunci o contrascurtă extraordinară din încheietura mâinii.

Simona Halep v Magdalena Frech Extended Highlights (1R) | Australian Open 2022

În clasamentul realizat de către cei de la EuroSport, locul 1 e deținut de lovitura produsă de poloneza Iga Swiatek, în disputa cu estona Kaia Kanepi.

ADVERTISING

Pentru Simona Halep urmează o perioadă aglomerată cu cinci turnee consecutive la care s-a înscris, e vorba de Doha, Dubai, Indian Wells, Miami și Charleston, până pe 10 aprilie inclusiv.

Pentru parcursul de la Australian Open, Simona a primit 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 328 de mii de dolari australieni.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!